Oriental Masszázs Győr

Május 2-tól újra nyitva tartunk!

Aromaterápiás masszázs

Egy stresszes, rohanós nap után kikapcsolódásra vágyik? Töltődjön fel relaxáló zenével, varázslatos illatok és olajok kényeztetésével!

Az egész testre ható energiamasszázs célja a testi-lelki egyensúly és béke elérése, annak hosszútávú fenntartása.

A masszőr az ellazulást elősegítő aromaolajokkal – a főbb energiavonalak mentén -hosszú, lendületes mozdulatokkal felmelegíti a bőrt és az izmokat, ezzel előkészítve a mélyszöveti masszázst.

A masszáshoz használt aromaolajok főleg növényi olajok és illóolajok keveréke, amelyek a mélyebb szöveti részekben fejtik ki jótékony hatásukat, miközben a bőr felszínét is bársonyosan puhává varázsolják. Az illóolajok belélegzésével a test mellett a lélek és az elme is megnyugszik, így nyújtva teljes relaxációt Önnek.

Az aromaolajos masszázsnak betegségmegelőző hatása van, amit az energiák kiegyenlítésével, a blokkok oldásával érünk el. Stresszoldó hatása kiemelkedő, harmonizálja és erősíti az egész testet, valamint támogatja a saját gyógyító folyamataiban.

Kapcsolat

Kapcsolat

Adja át magát Délkelet-Ázsia varázslatos és nyugodt hangulatának az Oriental masszázs szalonjába!

Bejelentkezne vagy kérdése lenne? Forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére telefonon, emailben vagy személyesen!

Elérhetőségeink

+36 30 317 9236
info@orientalmasszazs.hu
9022 Győr, Rákóczi Ferenc u. 44.

Nyitvatartás
Hétfő-Vasárnap: 9-21

Írjon nekünk

Bezár
Lap tetejére