Oriental Masszázs Győr

Tradicionális masszázsokA varázslatos keletről

Aromaterápiás masszázs

Egy stresszes, rohanós nap után kikapcsolódásra vágyik? Töltődjön fel relaxáló zenével, varázslatos illatok és olajok kényeztetésével!

Az egész testre ható energiamasszázs célja a testi-lelki egyensúly és béke elérése, annak hosszútávú fenntartása.

A masszőr az ellazulást elősegítő aromaolajokkal – a főbb energiavonalak mentén -hosszú, lendületes mozdulatokkal felmelegíti a bőrt és az izmokat, ezzel előkészítve a mélyszöveti masszázst.

A masszáshoz használt aromaolajok főleg növényi olajok és illóolajok keveréke, amelyek a mélyebb szöveti részekben fejtik ki jótékony hatásukat, miközben a bőr felszínét is bársonyosan puhává varázsolják. Az illóolajok belélegzésével a test mellett a lélek és az elme is megnyugszik, így nyújtva teljes relaxációt Önnek.

Az aromaolajos masszázsnak betegségmegelőző hatása van, amit az energiák kiegyenlítésével, a blokkok oldásával érünk el. Stresszoldó hatása kiemelkedő, harmonizálja és erősíti az egész testet, valamint támogatja a saját gyógyító folyamataiban.

Kapcsolat

Kapcsolat

Adja át magát Délkelet-Ázsia varázslatos és nyugodt hangulatának az Oriental masszázs szalonjába!

Bejelentkezne vagy kérdése lenne? Forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére telefonon, emailben vagy személyesen!

Elérhetőségeink

+36 30 317 9236
info@orientalmasszazs.hu
9022 Győr, Rákóczi Ferenc u. 44.

Nyitvatartás
Hétfő-Vasárnap: 9-21

Írjon nekünk

Bezár
Lap tetejére