Oriental Masszázs Győr

Tradicionális masszázsokA varázslatos keletről

Thai masszázs Győr

Tradicionális thai masszázs Győr

Tradicionális thai masszázs Győr masszázs szalonunkban. Szabaduljon meg a mindennapok feszültségétől, engedje, hogy teste és lelke egyaránt fellélegezhessen az Oriental tradicionális thai masszázsa során!

E masszázsfajta fő célja mindinkább a gyógyítás, mint a kényeztetés. Alapjai Indiáig nyúlnak vissza, alapítója Jivaka Kumar Bhaccha, Buddha orvosa volt. Hosszú évszázadok alatt folyamatosan változott a módszer, de az alapelv – vagyis az energiarendszer helyreállítása és az energia szabad áramlása – évezredek óta változatlanul a tradicionális thai masszázs alapkövét jelenti.

A tradicionális thai masszázst száraz masszázsnak is hívják, mivel a masszőr nem használ olajat, krémeket. A vendég a földön lévő, kényelmes matracon helyezkedik el, laza ruhában.

A kezelés során a terapeuta ruhán keresztül a vendég minden testrészét végig masszírozza, nemcsak az ujjaival és tenyerével, hanem könyökével, térdével és a talpával is segíti az izmok nyújtását és a szabad energia áramlását.

A szabad áramlást, a fizikai és szellemi felfrissülést a testben található számos energiacsatorna és akkupunktúrás pontok stimulálásával éri el a masszőr.

Thai masszázs Győr, Önt is várjuk szeretettel!Thai masszázs jótékony hatásai

  • ellazítja az izmokat
  • jobb közérzetet eredményez
  • oldja a test és a lélek feszültségeit
  • serkenti a vegetatív idegrendszert

Tekintse meg masszázs szalonunk további szolgáltatásait is:

Kapcsolat

Kapcsolat

Adja át magát Délkelet-Ázsia varázslatos és nyugodt hangulatának az Oriental masszázs szalonjába!

Szalonunk több éves múlttal rendelkezik és az eltelt évek alatt számtalan elégedett vendégre tettünk szert. Vendégeink mind a masszázsok, mind a szalonunk által biztosított higiénia tekintetében kimagasló visszajelzéseket adtak.

Vendégeinket továbbra is kimagasló odafigyeléssel és a masszázsokhoz használt minőségi termékekkel várjuk.

Legyen Ön is vendégünk, Önt is szeretettel várjuk. Adja át magát  Ön is a varázslatos keleti masszázsoknak!     

Bejelentkezne vagy kérdése lenne? Forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére telefonon, emailben vagy személyesen!

Elérhetőségeink

+36 30 317 9236
info@orientalmasszazs.hu
9022 Győr, Rákóczi Ferenc u. 44.

Nyitvatartás
Hétfő-Vasárnap: 9-21

Írjon nekünk

Bezár
Lap tetejére