Oriental Masszázs Győr

Tradicionális masszázsokA varázslatos keletről

Meleg lávaköves (Hot Stone) masszázs Győr

Meleg lávaköves (Hot Stone) masszázs Győr

Meleg lávaköves masszázs győri szalonunkban. Szabaduljon meg a fájdalomtól és engedje lelkét szárnyalni! Nyerje vissza jó közérzetét és teste természetes energiáját meleg lávaköves masszázsunkkal!

A módszert már az amerikai őslakos indiánok és az őslakos magyarok sámánjai is ismerték és előszeretettel alkalmazták. Ez a szakértelmet és érzékenységet igénylő technika a fájó izmok kezelésére a legalkalmasabb.

A masszázs során az általános svéd masszázs fogásait alkalmazzuk. A masszőr először átmasszírozza az egész testet, ezalatt feltérképezi az izomzat és az idegpályák állapotát. A lapos, meleg vízben felhevített (45-60 oC) vulkáni köveket a problémás területekre helyezi, és ezekkel folytatja a masszírozást, még hatékonyabbá téve a kezelést, ezzel elősegítve a pozitív éllettani változások elindulását.

A meleg lávaköves masszázs során használt természetes olajok és illóanyagok csökkentik a fizikai és szellemi feszültséget, igazi relax-élményt nyújtva az Ön számára.

Tekintse meg masszázs szalonunk további szolgáltatásait is:

Kapcsolat

Kapcsolat

Adja át magát Délkelet-Ázsia varázslatos és nyugodt hangulatának az Oriental masszázs szalonjába!

Szalonunk több éves múlttal rendelkezik és az eltelt évek alatt számtalan elégedett vendégre tettünk szert. Vendégeink mind a masszázsok, mind a szalonunk által biztosított higiénia tekintetében kimagasló visszajelzéseket adtak.

Vendégeinket továbbra is kimagasló odafigyeléssel és a masszázsokhoz használt minőségi termékekkel várjuk.

Legyen Ön is vendégünk, Önt is szeretettel várjuk. Adja át magát  Ön is a varázslatos keleti masszázsoknak!     

Bejelentkezne vagy kérdése lenne? Forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére telefonon, emailben vagy személyesen!

Elérhetőségeink

+36 30 317 9236
info@orientalmasszazs.hu
9022 Győr, Rákóczi Ferenc u. 44.

Nyitvatartás
Hétfő-Vasárnap: 9-21

Írjon nekünk

Bezár
Lap tetejére