Oriental Masszázs Győr

Tradicionális masszázsokA varázslatos keletről

Masszázsaink

Aromaterápiás masszázs

Aromaterápiás masszázs

Egy stresszes, rohanós nap után kikapcsolódásra vágyik? Töltődjön fel relaxáló zenével, varázslatos illatok és olajok kényeztetésével!
Bővebben
Balinéz  masszázs

Balinéz masszázs

Élvezze Ön is Délkelet Ázsia nyugalmát egy varázslatos, ősi módszerrel! A Balinéz masszázs egy olyan tradicionális masszázsfajta, amely a Kínai, Indiai és Délkelet Ázsiai orvoslás ismereteire hagyatkozva fejlődött ki évszázadok során. Felfrissíti és új életre kelti a megfáradt testet és lelket egyaránt.
Bővebben
Meleg bambusz masszázs

Meleg bambusz masszázs

meleg bambuszmasszázs egy egyedülálló terápia, amely a feszes izmokat azonnal és  fájdalommentesen ellazítja! Ez egy hatékony módszer a stressz és a feszültség enyhítésére, a fájdalom enyhítésére, a feszes izmok lazítására és a sportteljesítmény javítására.
Bővebben
Meleg lávaköves  (Hot Stone) masszázs

Meleg lávaköves (Hot Stone) masszázs

Szabaduljon meg a fájdalomtól és engedje lelkét szárnyalni! Nyerje vissza jó közérzetét és teste természetes energiáját meleg lávaköves masszázsunkkal!
Bővebben
Shiatsu masszázs

Shiatsu masszázs

Adja át magát az ősi kínai masszázs testet és lelket kényeztető hatásának! A Shiatsu a hagyományos kínai orvoslás több évezredes tudására és tapasztalatára építő, alternatív gyógyító eljárás.
Bővebben
Talpmasszázs

Talpmasszázs

A talpon található reflexzónák nyomásán, finom ingerlésén keresztül harmonizálja egész testet. A talpmasszázs (más néven reflexológia) egy ősi gyógymód, mely kb. 4200 éves múltra tekint vissza, elsők között az ókori egyiptomiak alkalmazták.
Bővebben
Tradicionális thai masszázs

Tradicionális thai masszázs

Szabaduljon meg a mindennapok feszültségétől, engedje, hogy teste és lelke egyaránt fellélegezhessen az Oriental tradicionális thai masszázsa során!
Bővebben
Kapcsolat

Kapcsolat

Adja át magát Délkelet-Ázsia varázslatos és nyugodt hangulatának az Oriental masszázs szalonjába!

Bejelentkezne vagy kérdése lenne? Forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére telefonon, emailben vagy személyesen!

Elérhetőségeink

+36 30 317 9236
info@orientalmasszazs.hu
9022 Győr, Rákóczi Ferenc u. 44.

Nyitvatartás
Hétfő-Vasárnap: 9-21

Írjon nekünk

Bezár
Lap tetejére