Oriental Masszázs Győr

Tradicionális masszázsokA varázslatos keletrőlNyitás Április 9.-én.

Nyereményjáték 2020.10.30-2020.11.15

1. A Nyereményjátékban kizárólag a nem cselekvőképtelen*, állandó*, nyilvántartott magyarországi lakóhellyel rendelkező*, természetes személyek* vehetnek részt.
2. A Nyereményjáték időtartama: 2020. Október 30. – November 15.
3. A Nyereményjáték menete: A játékban mindenki részt vehet, aki az Oriental Masszázs Facebook oldalán, a megfelelő bejegyzést és oldalt lájkolja, megossza, illetve hozzászólásban megjelöli legalább egy ismerősét, akivel szívesen részt venne egy páros masszázson.
4. A Nyereményjátékban megnyerhető ajándékok: 1 db 90 perces párosmasszázs 18.500 Ft értékben az Oriental Masszázs szalonban.
5. A nyertesek kihirdetésének időpontja:
2020. November 15; 18:00 óra, az Oriental Masszázs Facebook oldalán
6. A Nyereményjáték nyertesei a szabályzatnak mindenben megfelelően játszó Résztvevők közül kerülnek ki.
7. A Szervező a nyertes Résztvevőket a közösségi oldalukon fogja megjelölni, akiknek nincs más dolguk, mint felvenni a kapcsolatot Oriantal Masszázs Facebook oldalával a nyeremény átvételének egyeztetése céljából.
8. A nyeremények készpénzre át nem válthatók, de külön kérésre átruházhatók.
9. Amennyiben a nyereményjáték során visszaélések, jelentős mértékű sportszerűtlen játék gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a Szervező fenntartja a jogot, hogy a promóciót szüneteltesse, vagy törölje.
10. A Szervező a jelen részvételi és adatkezelési szabályzat változtatásának a jogát fenntartja.
11. A Résztvevő a Nyereményjátékban való részvétellel tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályzatban foglalt valamennyi részvételi feltételt.
12. A Nyereményjáték Facebookon kerül promótálásra, de a Facebook semmilyen formában nem vesz részt a Nyereményjátékban, nem hagyta jóvá, nem támogatja és nem kapcsolódik hozzá.
Kapcsolat

Kapcsolat

Adja át magát Délkelet-Ázsia varázslatos és nyugodt hangulatának az Oriental masszázs szalonjába!

Szalonunk több éves múlttal rendelkezik és az eltelt évek alatt számtalan elégedett vendégre tettünk szert. Vendégeink mind a masszázsok, mind a szalonunk által biztosított higiénia tekintetében kimagasló visszajelzéseket adtak.

Vendégeinket továbbra is kimagasló odafigyeléssel és a masszázsokhoz használt minőségi termékekkel várjuk.

Legyen Ön is vendégünk, Önt is szeretettel várjuk. Adja át magát  Ön is a varázslatos keleti masszázsoknak!     

Bejelentkezne vagy kérdése lenne? Forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére telefonon, emailben vagy személyesen!

Elérhetőségeink

+36 30 317 9236
info@orientalmasszazs.hu
9022 Győr, Rákóczi Ferenc u. 44.

Nyitvatartás
Hétfő-Vasárnap: 9-21

Írjon nekünk

Bezár
Lap tetejére