Oriental Masszázs Győr

Tradicionális masszázsokA varázslatos keletről

COVID 19

Kedves vendégeink!

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel új szabály lépett életbe miszerint módosítani kellett nyitvatartásunkat. Az eddig megszokotthoz képest annyi a változás, hogy masszázs szalonunk a törvény értelmében 19 óráig tarthat nyitva. A reggel 9 órai nyitás egyenlőre változatlan.

Köszönjük, hogy a maszk viselésére vonatkozó szabályt eddig mindenki betartotta ezzel sokat segítve munkánkat és biztonságunkat. Továbbra is kérünk mindenkit, hogy a maszk viselését továbbra is vegyük komolyan nézetüktől függetlenül, mert az állam jelentős pénzbírságot szabhat ki mind az üzlet és a látogató részére egyaránt vagy rosszabb esetben még be is zárhatja az szalont.

Ha esetleg elfelejtene hozni maszkot, nem probléma mi adunk.

Kérünk mindenkit, aki a legenyhébb tüneteket érzi magán (enyhe nátha, köhögés, levertség stb..) ne foglaljon időpontot masszázsra, amíg nem bizonyosodik meg arról, hogy fertőzött e vagy sem.
Tünetekkel érkező vendégeinket nem áll módunkban masszázs szolgáltatásban részesíteni mindannyiunk biztonsága érdekében.

Együttműködésüket köszönjük!

Oriental masszázs Győr

Kapcsolat

Kapcsolat

Adja át magát Délkelet-Ázsia varázslatos és nyugodt hangulatának az Oriental masszázs szalonjába!

Szalonunk több éves múlttal rendelkezik és az eltelt évek alatt számtalan elégedett vendégre tettünk szert. Vendégeink mind a masszázsok, mind a szalonunk által biztosított higiénia tekintetében kimagasló visszajelzéseket adtak.

Vendégeinket továbbra is kimagasló odafigyeléssel és a masszázsokhoz használt minőségi termékekkel várjuk.

Legyen Ön is vendégünk, Önt is szeretettel várjuk. Adja át magát  Ön is a varázslatos keleti masszázsoknak!     

Bejelentkezne vagy kérdése lenne? Forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére telefonon, emailben vagy személyesen!

Elérhetőségeink

+36 30 317 9236
info@orientalmasszazs.hu
9022 Győr, Rákóczi Ferenc u. 44.

Nyitvatartás
Hétfő-Vasárnap: 9-21

Írjon nekünk

Bezár
Lap tetejére