Hasznos olvasnivaló

Hasznos olvasnivalók

5+1 dolog amit tudnod kell a masszázsról

Egy biztos: semmi sem állandó. Ez igaz testünk egészségi állapotára is. Buddha szerint, ahhoz, hogy tisztán és épen tudjuk tartani elménket, ahhoz egy egészséges testre van szükségünk. Az alternatív gyógymódok sorában pedig manapság egyre népszerűbb helyet foglal el a masszázs. Ha fájdalmaid vannak, vagy csak pihenésre és jóllétre vágysz, mindkét célhoz elvezet a masszázs. Cikkünkből kiderül, hogy miért is előnyös számodra!

Milyen masszázst válasszak?

A kérdésre a válasz nem egyszerű. Nem vagyunk egyformák és az igények is eltérőek. Van aki csak egy gyúrásra vágyik van aki többre. Van aki erősen míg mások gyengéden szeretik.Fontos szempont a masszázs szalon kialakítása, autentikussága a masszázs terápia stílusához igazodva…

HILOT csak egy masszázs a sok közül?

Azok, akik nem ismerik a Hilotot, gyakran úgy gondolják, hogy a Hilot csak egy masszázs a sok közül. Végtére is a Hilot alapvetően egy általános Ázsiai masszázsnak tűnik laikusok számára. A manghihilot (Fülöp-szigeteki ősi gyógyító) manipulálja az izmokat ami első látásra nagyon hasonlít az ismert masszás terápiákhoz.
Azonban az emberek, akik találkoztak autentikus Hilottal vagy épp az adott környezetben nevelkedtek és számos alkalommal fordultak a helyi manhihilothoz a gyógyulás reményében, azok tudják, hogy ez nem így van….